Voor agencies

✓ Last minute 

 
Je hebt geregeld last-minute klanten. Ik weet dat klanten plots iets moeten hebben en er meteen resultaten moeten worden getoverd. Wel, met één telefoontje naar mij gaan we asap van start.
 
✓ Flexibel 
 
Welke locatie dan ook, welke type klant dan ook, welk soort studiofoto’s dan ook, je kunt meteen bij mij terecht. Ook op zondag en op feestdagen maak ik graag tijd vrij. En als er toevallig ook nog video moet gemaakt worden hoef je geen andere videograaf in te schakelen. Ik zorg voor de Photoshop en montage.
 
✓ Snelle oplevering 
 
Je hebt elke dag deadlines, ik zorg ervoor dat jij ze haalt met een snelle oplevering van de resultaten. Jouw deadlines zijn de mijne.
 
✓ Creativiteit 
 
Van shoot tot nabewerking denk ik mee aan zeer creatieve concepten. Zwevende producten, gephotoshopte achtergronden, the possibilities are endless. Zelfs al heeft een klant een strakke huisstijl, kan ik binnen dit concept creatief blijven.
✓ Ne toffe shoot ;) 
Op een shoot mag er wel een keer gelachen worden. Een toffe shoot voor de eindklant is topprioriteit. Want tevredenheid zorgt ervoor dat alles vooruitgaat en zorgt voor meer goodwill van de klant wanneer er iets extra moet gebeuren.